Vandaag zouden we Virginia verlaten, echter Virginia had daar geen zin in. Het was weer klimmen vandaag.

Via Breaks Interstate Park en Mill Rock Point, soort van zuidelijk Grand Canyon kwamen we in Kentucky aan. Mooie route maar weer met grote stijgingspercentages.

In Kentucky pakten we een ijsje in Elkhorn City. Daar liepen mensen rond die direct uit de kolenmijn waren gekomen. Heel bijzonder. Op naar Lookout, daar zouden slapen in een kerk.

De kerk in Lookout Kentucky hadden we om 5 uur bereikt. Helaas, gesloten….(eigenlijk al 5 jaar, maar ik had vergeten om de kaartupdates te downloaden)… bellen bellen bellen. Dan maar door naar een vrijwillige brandweer 15 mijl verderop. En daar klimmen we weer tot ons oog valt op de drukte rondom de Poor Bottom Freewill Baptist Church. Ja, we mochten wel kamperen. Dus wij de tenten opgezet naast het gebouw. Gedurende onze kampeeractiviteit kwamen er meer en meer mensen vragen of we ook naar de ‘Revivial’ zouden komen.

Na wat te hebben gegeten zaten Jack en ik op de achterste banken van een volle kerk. We werden genoemd in de preek en veel mensen kwamen ons de hand schudden. Eigenlijk best wel speciaal om mee te maken. Na afloop gaf degene die tegenover de kerk woonde aan ons aan dat we ook wel in de kerk mochten slapen. Dus hebben we de tenten weer opgebroken en alles naar binnen verhuist. Morgen gaat het regenen dus hebben we alles fijn droog.

Aantal gereden kilometers 103 met 1307 hoogte meters.

Door admin