Vanochtend opgestaan bij mijn WarmShowers hosts Roberta en Randy. Wat een prachtig uitzicht hebben ze ondanks de rook die het niet helemaal helder maakte. Blijkbaar zijn er bosbranden in Canada waarbij de rook tot in de Rocky Mountains komt.

We ontbeten gezamenlijk met cappuccino en havermout. Daarna nam ik afscheid en nam Roberta deze mooie foto.

De route ging bergafwaarts naar het noorden. Dat was wel fijn want de hoogte of toch de wijn van gisteravond was in mijn benen gaan zitten. Bij iedere heuvel riepen ze ‘we zijn moe’. Na de Green Mountain Reservoir volgde de route de Colorado River. Na Kremmling reed ik Byers Canyon in. Prachtig om hier te mogen fietsen.

Rond vier uur reed ik Granby in. Geen mogelijkheden om te kamperen en eigenlijk is het ook gewoon te koud. Daarom ingecheckt in een motel waar ik mijn eigen huisje heb met rode neon verlichting… ik doe de deur maar extra op slot vannacht.

De afstand tussen de stadjes dicteren nu de afstand per dag. Immers tussen de stadjes zijn geen camping, tankstations, kerken of hotel/motels. Daarnaast kom ik nu in Indian Reserve gebied waar veel armoe is en het niet aangeraden is om te kamperen.

Gereden kilometers 108 met 671 hoogte meters.

Door admin