Goede nacht gehad in het motel. Na een aantal nachten slecht te hebben geslapen was dat wel fijn. Ik kom toch veel minder fietsers tegen dan ik had verwacht, het beperkte contact met thuis en de eindeloosheid nemen wel eens de overhand in de gedachten. Ik had niet kunnen bedenken dat ik nu al 42 dagen aan het fietsen ben. Dit stuk heb ik ook nooit voorbereid omdat ik niet zeker wist of ik het wel zou halen. Het is een best uitdagend stuk omdat er weinig plekken zijn om te overnachten.

De fietstocht ging door het Arapaho National Forest… nou ja … wat daar van over was. Immers in augustus van 2020 was hier een grote bosbrand wat de ‘Williams Fork Fire’ is gaan heten. Een enorm gebied waar de natuur en de mens zich aan het herstellen is.

Het was in het bos best klimmen om wederom de Continental Divide te bereiken op Willow Creek Pass, dus ik zit weer aan de Atlantische kant.

Uiteindelijk tot Walden gereden omdat een volgende overnachting mogelijkheid pas na 75 kilometer zou komen.

Morgen ga ik denk ik wel verder….alhoewel ik nog wel twijfel…dan fiets ik het laatste stukje Colorado en dan Wyoming in.

Gereden kilometers 92 met 806 hoogte meters.

Door admin