Naar beneden ging het vanochtend heerlijk richting Ennis met de wind in de rug.

Onderweg duiken nu echt andere fietsers op. Als eerste een gast uit Minneapolis die al twee jaar aan het fietsen is (Nederland, Zagrep, Thailand, Nederlan, Zuid Amerika en nu Noord Amerika). Daarna Cristien met masker dat niet afkon op de TransAm en daarna twee fluoriserend geklede mannen die voor een goed doel Amerika over fietsen. Leuk en bijzonder, deze korte ontmoetingen.

Na Ennis ging het over de pas naar Virginia City en Nevada City. Twee stadjes die voor de toeristen zijn aangekleed alsof de goudzoekers nooit weg zijn geweest. Ik was hier met de familie en de camper al eens geweest. Ik at een snitzel in het Duitse restaurantje.

Vlak voor Sheridan verkocht een Amish gezin haar bakproducten. Even gekletst met hun…. Interessant hoe deze mensen in onze ‘online’ wereld toch hun eigen route kiezen. Daarna door maar voor Sheridan al weer overvallen door regen en onweer.

In Sheridan gebleven, blijkbaar blijft het tot Missoula slecht weer vooral in de middag. Morgen moet ik verschillende passen over dus vroeg weg.

Gereden kilometers 111 met 772 hoogte meters.

Door admin