Vandaag de rolling hills ervaren. Mooie tocht door Virginia. De eerste pitbull weten te pareren door vaart te minderen en stoïcijns door te fietsen, dat geeft vertrouwen.

Onderweg lekker gelunched bij Woodridge Market. De eigenaar had lekkere pastasalade gemaakt. Met veel heuvels uit gekomen in de universiteitsstad Charlottesville. Mooie stad en echt een leuk centrum. Even een ijsje bij de lokale Talamini. Mijn schaatsgroep start iedere training nu (nu ik er niet ben) met taart, dus dat ijsje mag nu wel. Het was een heugelijke dag, want de werknemer had haar vijftigjarige jubileum in de zaak. Hier wil men dus wel langer werken (….). Daarna nog even een rondje door het centrum gelopen, werd ik aangesproken door iemand ‘dude are you on route 76, cool!’… ik kon het niet ontkennen, maar dude… dit is pas dag 4.

Even de route door de regen afgesneden en direct naar Misty Mountain Campground gereden. Wat bleek…. Vol. Gelukkig mocht ik wel bij iemand anders staan, maar uiteindelijk voor half geld (we blijven Nederlanders) op een aparte plek. Als service van de zaak kreeg ik ook nog gratis hotdogs.

Nu op de patio van de camping met een biertje (zelfs met alcohol) luisten naar de live muziek.

Aantal gereden kilometers 113 met 1094 hoogtemeters.

Door admin