Ahh… vanochtend werd ik wakker met een lekke voorband. Dus voordrager eraf halen en de band plakken. Er zat een hele dunne band in dus heb ik maar besloten om er een nieuwe band in te zetten. Best een uitdagend klusje met een stugge buitenband. Helaas bleef hij ‘wobbelen’ en besloten om toch even langs de fietsenmaker te gaan voor hulp (‘Rudie help’….werkte niet). Helaas ging die pas om 10 open, dus daar ging mijn vroege start.

De lokale Rudie kon hem snel fixen, met een beetje lucht uit de compressor ging de band goed in de velg zitten, dus ‘Just The Right Gear’ bedankt!

Hierna was het weer klimmen… weer heuvels tot wel 18% en boven stond een harde tegen wind. Langzaam maar zeker reden we de hogere bergen wel uit. Door een valei met mooie boerderijen.

In de steden/dorpen was het ruwer….. ik kwam zelfs een merchandisewinkel van Trump tegen.

Na een lange rit kwam ik aan bij mijn WarmShowers tip van Tom, namelijk bij Spinning Jenny Wineyard van Curtis en Jennifer. Weer geweldige gastheer en dame. Er was een andere TransAm fietser, Jack uit Chicago en Curtis en Jennifer hadden een lokale Nederlandse vriend, Maarten uitgenodigd. Konden we, even samen Nederlands praten. Heerlijk gegeten en we sloten de avond af met lokale Moonshine.

Oh, Adventure Cycling kaart 12 is gefietst. Morgen starten met kaart 11.

Door admin