Een beetje spooky was het wel om alleen in die kerk te slapen in Jeffrey City. Het zou een mooi decor zijn voor een horrorfilm met door uranium yellowcake gemuteerde wezens die achter naïeve fietsers aan zouden gaan. Maar gelukkig niets van dat alles en het was een rustige nacht en nadat ik ook de muur had beschreven vertrok ik.

Zo vertrok ik weer naar het westen. Best veel klimmen en ik besefte dat al het eten van die dag niet als energie in mijn benen terecht was gekomen….. ‘pap in de benen’. Wel een mooie route met wisselend landschap met de eerste partijen rode rotsen. Ook een aantal keren een Elk gezien maar die waren weg voordat ik mijn telefoon kon pakken om een foto te maken.

Rond één uur reed ik Lander binnen en kon bij de McDonalds mijn ereader synchroniseren voor nieuwe boeken. Het weer veranderde snel en er kwam weer onweer aan.

Snel naar het City Park gereden om gratis te kamperen en de tent op te zetten. Daarna de stad in gegaan. Even langs de fietsenwinkel omdat er iets in mijn band zat. Met wat gefrut kreeg de dude er een pin uit van 2 centimeter die uiteindelijk geen lekke band had veroorzaakt…. Lucky me!!! Daarna koffie drinken bij Crux Coffee en deze blog tikken terwijl het buiten te keer gaat

Straks maar ergens een flinke steak eten om te zien of ik de energie in mijn benen terug kan vinden. Morgen staat een lange rit op het programma door het Wind River Indian Reservation.

Gereden kilometers 97 met 545 hoogte meters.

Door admin