Gisteravond nog lang met Ethel gesproken. Prachtig om een 85 jarige te horen praten over de zorgen die ze heeft voor de wereld en te horen hoe actief ze nog is.

Vanochtend met Ethel ontbeten en even haar printer gerepareerd. Ze had haar auto weg gedaan en moest anders met de printer achterop de fiets naar Stapels om hem te laten repareren. De auto moest weg omdat die gemiddeld 200 miles reed terwijl ze 4000 op de fiets deed.

Via de Wallmart richting Lolo om de Lolopass te fietsen. Prachtige route! Helaas ging halverwege de klim mijn SPD pedaal stuk. Ik denk niet dat het me lukt om hem zelf te repareren. Dus de heuvels/bergen in Idaho moeten met één voet los en één voet vast.

Bovenop Lolopass rij je Idaho in. Tevens kom ik in mijn laatste tijdzone, namelijk Pacific Time Zone.

Onderweg trof ik Craig en omdat hij op 15 juni in Cannon Beach wil zijn (zijn familie is daar) wou hij minimaal 140 km fietsen. Toen ik bij Powell junction aankwam besloot ik om daar te blijven. Er zat weer onweer en regen in de lucht. Ik mocht naast de lodge kamperen voor $10 en kon ook nog douchen. Morgen kan ik dan via de hotsprings.

Aantal kilometers 90 met ?? hoogte meters

Door admin